måndag 5 oktober 2015

Syrien

Ryssarna gör det som
Europa skulle gjort för länge sedan


DEN RYSKA FLYGVAPNET HAR GENOMFÖRT MER ÄN 60 FLYGNINGAR OCH BOMBADE ÖVER 50 ISIS MÅL I TRE DAGAR, ENLIGT RYSSLANDS TOPP VÄPNADE STYRKOR TJÄNSTEMAN.

Det är mer än vad USA har gjort på ett år

"Som ni kan se, en fullträff på installationen ledde till detonationen av sprängämnen och flera bränder. Det var helt förstörd ", sade talesmannen.

Konashenkov noterade hårkorset syns på drönaren videofilmer är inte ett mål, men bara en fokuspunkt för UAV kamera "behålla kontrollen över en airstrike."

En annan bombplan på ett utfall från Khmeimim har sjunkit en KAB-500 air bomb på en islamisk stat läger nära Maarrat al-Numan. Det förstörde befästningar, ammunition, bränsle och sju enheter av utrustning, säger Konashenkov på massmedia som sammanfattar på lördag. KAB-500 bomber är noggrannhet på fem meter.Assault flygplan från åtmin Khmeimim flygbas har också tillfogat flyganfall mot terroriststyrkor i närheten av Jisr al-Shughur i Idlib provinsen, lagring fordonsdepåer som används för att organisera terrorattacker förstöra.

När det gäller airstrike på ett mål nära Jisr al-Shughur, Igor Konashenkov påpekade, "bilder av en stor pelare av rök indikerar en fullträff resulterat i ett totalt avskaffande av anläggningen." Drones stationerade vid Khmeimim flygbas upprätthåller "runda -Klocka övervakning av situationen i operationsområden islamiska statens "sade Konashenkov."Alla beskrivna mål omgående engagerade, oavsett väder eller ljusförhållanden", 
sade försvarsdepartementet talesman.

INGEN LUFTVÄRNS AKTIVITET HAR REGISTRERATS INOM DEN RYSKA ARBETSGRUPPEN SEKTOR AV INTRESSE I SYRIEN.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar